Vragen? Bel ons: 040 230 18 94

Arno Werkzeuge

Onze hoofdvertegenwoordiging sinds 2004 en exclusief voor Nederland. Gevestigd in Ostfildern nabij Stuttgart en sinds 1962 zeer actief in de ontwikkeling van verspanende gereedschappen, net daar waar de meesten een steek laten vallen. Momenteel anno 2014 is Arno Werkzeuge wereldwijd gevestigd in meer dan 60 landen.

Steken

De ARNO steeksystemen zijn ontstaan uit een basishouder voor verschillende soorten machines. Veelzijdig te gebruiken, doordat de onderste plaat en klem vervangbaar zijn. Door de hoge stabiliteit van de steeksystemen is de bewerking in alle richtingen mogelijk.
De platen zijn verkrijgbaar in verschillende geometrieën en zelfs aan 2 of 3 zijden te gebruiken. De precisieplaten garanderen topkwaliteit. De speciale coating, afgestemd op het materiaal, geeft de bewerking een perfect resultaat. 

Draaien

ARNO biedt een breed assortiment van gereedschap voor interne- en externe bewerkingen en klem- en spansystemen voor alle verspanende taken. De speciaal ontworpen inzetstukken – zowel positief als negatief – van de draaibeitels garanderen de betrouwbaarheid van het proces. Van ruwe bewerking tot perfecte “finishing touch”.

Boren

Met AKB, SHARK DRILL², SHARK-BOOR, SHARK-cut,-SHARK snijden Boor en volhardmetalen spiraalboren voorziet het high-performance boorassortiment van ARNO in alle taken van onze klanten. Verwisselbare inserts, zelfcentrerende boren, perfect afgestemde geometrieën en coatings zijn slechts enkele van de technische hoogtepunten. 

Frezen

ARNO freessystemen frezen alles! Ze zijn gespecialiseerd in vlakfrezen, hoekfrezen, fasefrezen, frezen met ronde of vierkante platen. U vindt hier gegarandeerd de juiste frees voor uw bewerking.

Gereedschapsbeheer

Beheer 24 uur per dag, 7 dagen per week met de ARNO gereedschapskist. De Storemanager Start en Storemanager Pro bieden 100% veiligheid in de productie. De innovatieve software is eenvoudig in gebruik en biedt u efficiënt toezicht, sorteren en automatisch ordenen. De toegangscontrole met login en beveiligde individuele intrekking, beschermt uw gereedschap tegen ongewenst verlies.

Wij bieden ook een slijp-, reparatie- en coatservice voor alle merken.

Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid. ASP staat garant voor sevice, klantgerichtheid, innovatie, precisiewerk en kwaliteit.

Heeft u een specifieke technische vraag? Onze opgeleide medewerkers staan voor u klaar met raad én daad.
Indien nodig zelfs aan de machine!